Над 50 души влязоха в  Общинския съвет с възгласи искаме

...
Над 50 души влязоха в  Общинския съвет с възгласи искаме
Коментари Харесай

Пловдивчани окупираха Общинския съвет, за да бранят парка от 16 декара

Над 50 души влязоха в  Общинския съвет с възгласи „ желаеме си парка “. Пловдивчаните са пристигнали на сесията на Общинския съвет, с цел да слагат своите претенции към локалната власт, с които да се опази пространството от 16 декара зад хотел „ Санкт Петербург “. Хората се разграничиха от всевъзможни политически обединения и схеми, като споделиха, че единственото им искане е пространството да остане зелена повърхност. На първо място те ще изискат гарантиране, че пространството ще остане за зеленина в общия организационен проект, което би парирало всякакво строителство там, написа Трафикнюз.

``
реклама

„ Ако това стане притежателят на имота все едно ще има скъпа кола в гараж със свалени номера “, сподели Тодор Асенов ръководител на инициативния комитет.

Той изясни, че при взаимна инспекция сред жителите и районната администрация е станало ясно, че са изсечени 64 дървета. Хората ще поканят кмета на идващото им събиране, което ще е в неделя от 14 часа, с цел да изясни каква е обстановката и да се начертаят идващите стъпки. Според хората, притежателят на терена би трябвало да одобри толкоз пари, колкото му предложи Общината, в случай че бъде обезпечено, че този терен е зелена повърхност.





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР